Rakentamisen riemua :)

Blogi talon rakentamisesta ja sen vaiheista :)
Tontillemme ilmestyy tämän vuoden aikana Designtalo Isopiippola 230 omilla muutoksilla.
Projekti oli pitkään jäissä vastoinkäymisten vuoksi mutta vihdoin tänä vuonna pääsimme aloittamaan.

maanantai 17. elokuuta 2015

Edistystä ja takapakkia (osa 1. tulisijat)

Parin viikon aikana on ehtinyt tapahtua monenlaista. On sairasteltu, käyty töissä ja talolla. Säät on suosineet ja on hiukan ehditty nauttia auringostakin. Rakennukselle on ilmestynyt lisää seiniä ja eristeitä, tällä viikolla katon vuoro kunhan muutama levy vielä löytää tiensä seinään. 

Harmittava takapakki tuli tulisijojen muurauksessa. Muuraus onnistui muuten hyvin mutta saumaus meni päin.....no sanotaanko nätisti että ei ihan onnistunut niinkuin olisi pitänyt. Jälki on kaikkea muutakuin kaunista. Kosteana hyvältä näyttänyt sauma sai kuivuttuaan todella kirjavan värin joka harmittaa aivan vietävästi. Ilmeisesti syynä liian kostea laasti muuratessa, liikaa tiivistetty sauma tai läpi puskenut ns.kalkkipinta mutta kaikki arvailua ollut. Loppuosa jätettiin sitten vielä saumaamatta jos joudutaan rappaamaan kaikki muutkin auki uudelleen saumausta varten.

Tänään tarkoitus käydä kokeilemassa josko vaalea väri lähtisi nätisti kostutus/harjaus menetelmällä irti ettei tarvitsisi uudelleen saumata.












 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti