Rakentamisen riemua :)

Blogi talon rakentamisesta ja sen vaiheista :)
Tontillemme ilmestyy tämän vuoden aikana Designtalo Isopiippola 230 omilla muutoksilla.
Projekti oli pitkään jäissä vastoinkäymisten vuoksi mutta vihdoin tänä vuonna pääsimme aloittamaan.

Sisustusvalintoja

Sisustusvalinnatkin saatiin ajoissa tehtyä vaikka tiukille otti. Oli todella hankalaa päättää mitä laattoja ja maaleja laitetaan minnekin kun ei ollut minkäänlaista kokonaisuuden tajua asiaan.

Saimme pelkät listat valittavista materiaaleista muutoshintoineen ja itse jouduimme sitten selvittelemään miltä mikin näyttää. Netistä ei juurikaan ollut apua koska ei löytynyt kunnon kuvia. Kävimme kyllä kehoituksesta värisilmä liikkeessä tutustumassa malleihin ja saamassa apua, mutta eipä kyllä ollut ainakaan asiakaspalveluintoista porukkaa kyseisessä liikkeessä ja jäimme vähän kuin nalli kalliolle vaikka näimme kyllä joitakin malleja.
Saatiin kuitenkin sitten tehtyä jonkinlaiset päätökset, tiedä sitten niiden sopivuudesta ainakin ne valittaessa tuntuivat hyviltä =)

Sauna ja pesutila oli oikeastaan kaikista helpoimmat. Meille kun tulee paneelit savusaunan värisenä niin lattia valinta oli sitä myöden samaa värimaailmaa, samoin pesuhuoneeseen valitsimme saman sävyisen laatan lattiaan ja seiniin. Kaikkiin lattiakaivollisiin tiloihin piti valita 10x10 kokoinen lattialaatta, valittiin sitten kaikkiin sama casablanca. Kuvat eivät anna kuin suuntaa siitä miltä ne oikeasti näyttävät.

Seinälaatta Urban 25x40 nero

Lattialaatta Casablanca 10x10 nero

Yläkerran wc:n seinään tulee hieman vaaleampi harmaa sävyinen Casablanca 25x38 antraciteKaikkiin tiloihin joihin tulee laminaatti piti valita sama sävy. Päädyimme Upofloor Vitality Diplomat laminaattiin sävyllä 468 Tammi Prestige.


Keittiöön ja kuistille lattialaatan koko on 45x45 ja sävy on sama mikä wc tiloissa ja kylpyhuoneessa. Casablanca 45x45 nero

Katot ja kattolistat  ovat valkoiset. Muuten meidän talon värimaailma on aika tummapainotteinen. Vaihdetaan sitten joskus tulevaisuudessa jos alkaa kyllästyttää =)

Seiniin värivalinnat tehtiin Tikkurilan Tunne värikartasta, aika näyttää miltä ne sitten seinissä vaikuttavat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti