Rakentamisen riemua :)

Blogi talon rakentamisesta ja sen vaiheista :)
Tontillemme ilmestyy tämän vuoden aikana Designtalo Isopiippola 230 omilla muutoksilla.
Projekti oli pitkään jäissä vastoinkäymisten vuoksi mutta vihdoin tänä vuonna pääsimme aloittamaan.

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Muovia, väliseiniä ja paneeleita

Juhannus oli ja meni ja ilmatkin olleet mitä sattuu. Rakennuksella oli jokusen päivää hiljaista mutta juhannuksen jälkeen loppuviikosta oli jo ilmestynyt yläkerran muovituksia ja viime viikon lopulla väliseiniä. Valut on meillä kuivuneet todella hyvin ja jälki tasaista. Yläkertaan tuli yksi ainoa koko tilan läpi menevä halkeama josta ei ilmeisesti kuitenkaan ole haittaa.








Nyt alkaa olemaan tilojen kuvittelu helppoa kun on jo seinärungot pystyssä. Lapsetkin jo innoissaa hahmottelivat huonekalujen paikkoja. Yläkerrassa suunniteltu television paikka vaihtui kun huomattiin että paremmin saadaan kalustettua jos toisella seinällä. Onneksi pistokkeiden paikkoja oli vielä mahdollista sen verran vaihtaa.







Viime keskiviikkona tuli yllätys...paneelikuorma joka piti saada heti sisälle. Oltiin kuviteltu että se tulisi vasta ensi viikolla mutta ei auttanut, kantourakka illan päätteeksi. Lämmintäkin piisasi +20 asteen verran joten aika hikistä puuhaa. Painoa kuormalla taisi olla n2400kg ja saatiin kipeitä lihaksia ja mustelmia mutta niin vain tehtiin valmiiksi =) 
Hieman ahdasta meinaa tulla jos vain vielä loputkin sisustustarvikkeet tulevat ennenkuin on entisiä saatu asennettua pois tieltä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti